Către “bărbații” ce și-au abandonat partenerele când au aflat că vor avea un copilaș.

Adresez acest articol tuturor bărbaților ce și-au părăsit femeile în momentul ce au aflat că acestea vor avea un copilaș în pântecul lor(indiferent că ești o persoană creștină sau nu). Sunt atât de multe cazuri cu bărbați, dacă îi pot numi așa.. de fapt nu îi pot numi așa.. nu merită acest nume.. un bărbat adevărat are caracter, el știe ce înseamnă eșecul și știe că îl va confrunta și o va face, nu va fugi de el asumându-și 0 responsabilități pentru ce a făcut… revin.. sunt atât de multe cazuri cu persoane de genul ce și-au abandonat partenerele, în afara căsătoriei și mai ales la subiectul acesta doresc să mă adresez, dar și în interiorul căsătoriei(ambele cazuri sunt valabile).

Să te folosești de partenera ta pentru a întreține relații sexuale în afara căsătoriei, aflând pe urmă că aceasta va avea parte de un copilaș și tu: fiind cineva, te sperii și o părăsești… o abandonezi.. o lași așa fără să nu o mai cunoști… pentru mine actul acesta reprezintă unul din cele mai josnice lucruri pe care le poți face altui om. E ca și cum ai lua un câine, l-ai pune în portbagaj și l-ai arunca în mijlocul pădurii. Speranța lui este 0.

Eu mai am prieteni ce au făcut asta sau am mai auzit de diferite cazuri și chiar am vorbit cu câteva fete ce au pățit lucrul acesta și povestindu-mi despre momentele prin care au trecut este atât de greu de citit și ascultat! Îți vin atât de multe gânduri în mintea ta.. gânduri de genul: De ce ar face una ca asta cineva?

De ce să o părăsești pe fată când îi va fi cel mai greu? Când va avea de îndurat cele mai dificile momente ale vieții? De ce nu îți asumi responsabilitatea de om? Pentru că vrei să fii o persoană liberă? Să nu duci lipsa grijei de mâine? Dar de ce te gândești doar la tine? De ce nu te gândești și la partenera ta? De ce nu te gândești la copilul ce l-ai creat? El nu va dori să aibă o viață normală? Partenera ta nu va dori același lucru? Oare nu ne dorim toți asta? Mulți greșim, dar toți trebuie să învățăm să ne asumăm responsabilitățile. Nu mă interesează scuzele tale. Ai făcut ceva greșit, repară. Lumea asta este frântă din cauza oamenilor ca tine. Din cauza lașilor ca tine!

Ce e cel mai interesant lucru e că atunci când vorbesc cu femeile din situațiile acestea mereu le spun:

Să știi că apreciez dorința de a crește copilul și nu l-ai avortat cu toate că îți va fi greu și cu siguranță Dumnezeu apreciază și mai mult și se va îngriji de tine!

Știți care e răspunsul de fiecare dată?

Doamne ferește! Nu aș face niciodată avort! Este o ființă și nu știu dacă aș putea iubi vreodată ceva mai mult!

Am un mesaj către toți bărbații ce au făcut aceste lucruri. Va avea grijă Dumnezeu de voi exact cum ați avut și voi de aceste ființe. Pentru orice lucru veți fi judecați! Totuși, peste toate acestea există iertare, dacă vă întoarceți viața către Hristos și vă căiți de păcatele voastre!

Nu este niciodată prea târziu să iei o decizie ce îți poate schimba viața! Și pe lângă asta, o poate schimba și pe a partenerei tale și a copilului pe care l-ai conceput! Pocăiește-te și trăiește o viață corectă!

Alege să fii corect și tot ceea ce îți pot sugera este să muncești și să te întorci la partenera ta pentru a o ajuta! Dacă nu vrea să fii din nou alături de ea, oferă-i ajutorul necesar pentru creșterea copilului! Sunt deciziile cele mai înțelepte pe care le vei putea lua vreodată!

Lasă-L pe Hristos să îți schimbe viața și cu El vei reusi să o schimbi și pe a altora!

Fii un exemplu potrivit, nu unul greu de privit!

Cu respect și prețuire,

Christian Passion

Poza: Unsplash: Vinicius Amano

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: